Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 17-23 Februarie 2918


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Februarie 2918. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 17-23 Februarie 2918. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 februarie, la pranz, univers interior incarcat de sentimente nascute din amintiri, evocari. Berbecii se vor simti coplesiti de multimea trairilor care par sa-i tina in loc, mai ales ca, structural, ei nu sunt niste fiinte care sa se simta in largul lor in vecinatatea emotiilor.

Pe 18 februarie, Soarele si Mercur vor intra in zodia Pestilor, in chiar aceasta casa a XII-a a lucrurilor necunoscute, a enigmelor, dar si a bolilor lungi si cronice. Din acest motiv, acest sector va fi suprasolicitat nu doar in perioada amintita, ci si in urmatoarele saptamani, ceea ce va crea un peisaj astral aparte, in care, vor nu vor, Berbecii vor fi obligati sa-si duca existenta cotidiana.

Intre 18 februarie, dupa ora 14:05, si 20 februarie seara, nativii vor fi mai motivati, mai plini de energie, dar si mai nervosi. Unele persoane vor fi tentate sa forteze cursul firesc al evenimentelor, pentru a obtine mai repede ceea ce-si doresc.

Intre 20 februarie, dupa ora 21:12, si inceputul zilei de 23 februarie, preocupari banesti curente, provocate de nevoia de a pastra un echilibru intre plati si venituri sau din dorinta de a preveni unele pacaleli.

Pe 23 februarie, dupa ora 2:08, dialoguri intense cu oameni si institutii din strainatate, sansa de a face deplasari de scurta durata in tara si strainatate. Uneori insa, aceste schimburi de idei si informatii pot naste mici controverse, dispute sau divergente de opinii. Alteori, Berbecii pot dezvolta un sentiment de intoleranta sau de antipatie fata de persoanele cu care intra ocazional in contact. Raman valabile vechile nemultumiri sau neimpliniri legate de regimul profesiei, al muncii si al imaginii publice. O observatie: nu sunt indicate “visele” legate de o promisa sau dorita stare de bine financiar: nu se vor imbogati peste noapte si nici nu vor mosteni ceea ce spera in sufletul lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...