Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 17-23 Decembrie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 17-23 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 17-23 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 17 si 18 decembrie (pana la ora 19:52′), Berbecii vor gasi motive de bucurie la tot pasul: o mancare buna, o petrecere, o activitate sportiva, relaxare alaturi de copii, jocuri si intreceri. Totul va fi pentru ei o provocare, totul va prezenta intreres si le va starni curiozitatea. Perspectiva unor calatorii ii va impinge sa faca planuri de viitor legate de o excursie, un concediu sau o sedere indelungata in strainatate.

Unii vor dori sa faca experienta altor tari ca turisti, altii ca persoane angajate intr-o activitate stabila. Din seara zilei de 18 decembrie si pana in zorii zilei de 21 decembrie, chiar daca nu le va face placere, nativii vor fi chemati la ordine si vor fi obligati sa coboare cu picioarele pe pamant de intarzierile de la locul de munca, de activitatile profesionale al caror termen de predare se apropie cu repeziciune sau de obligatia de a efectua sarcini de serviciu in avans (pe fondul zilelor libere de sarbatori).

Pe 19 decembrie, Marte va intra in casa sectorului “enigma si necunoscut” si, de acolo, le va trimite mesaje subtile, atragandu-le atentia asupra aspectelor de viata pe care le-au trecut cu vederea sau pe care nu le-au analizat in profunzime. Intre 21 decembrie (dupa ora 04:40′) si 23 decembrie (pana la ora 16:33′), se pot declansa discutii pe tema prelungirii unui contract.

Berbecii vor analiza in ce masura este in avantajul lor sa faca parte, in continuare, dintr-un colectiv care lucreaza la un proiect sau daca, este mai rentabil pentru ei, sa-si mentina participarea la o forma de asociere lucrativa. De la caz, la caz, unii pot medita pe tema casniciei lor (daca aceasta “scartaie”) sau la consecintele unui conflict. Perioada critica pentru evolutia oricarui litigiu sau proces in desfasurare.

In restul zilei de 23 decembrie, sunt posibile clipe de ingrijorare si de nemultumire cu privire la o chestiune baneasca sau materiala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...