Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 16-22 Septembrie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16-22 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 16-22 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale zilei de 16 septembrie, preocupari legate de casa, gospodarie, familie, relatii cu rudele marcate de nemultumiri, contradictii sau situatii speciale, neobisnuite care le pun rabdarea la incercare.

Intre 16 septembrie, dupa ora 04:09′, si dimineata zilei de 18 septembrie, relatiile afective vor provoca situatii fierbinti: pentru unii, ele pot fi provocatoare, pentru altii, promitatoare si datatoare de sperante. Mai delicata va fi relatia Berbecilor – parinti cu copiii lor; pusi in fata unor comportamente excentrice sau egoiste ale celor mici, maturii ar putea avea reactii brutale.

Intre 18 septembrie, dupa ora 07:53′, si miezul zilei de 20 septembrie, vor predomina chestiunile curente, legate de activitatea depusa la locul de munca: conjunctia Mercur/Marte ii poate aduce pe nativi limita rabdarii cu privire la neajunsurile din regimul muncii si, poate, al salarizarii, de unde si un semnificativ potential astral spre discutii cu tenta conflictuala sau propuneri organizatorice care vor fi primite de catre sefi cu reticenta sau chiar cu ostilitate.

In ziua de 20 septembrie, la ora 09:30′, va avea loc faza de Luna Noua in Fecioara care va impune o atentie sporita fata de mai multe disfunctii organice digestive si/sau hepatice, minore, dar suparatoare. Pe 20 septembrie, la ora 04:16′, planeta Venus va intra in zodia Fecioarei, marcandu-le sectorul muncii si al sanatatii pana pe 14 octombrie a.c.

Intre 20 septembrie, dupa ora 13:06′, si seara zilei de 22 septembrie, opozitia la grad foarte strans a planetelor Uranus/Jupiter poate aduce fiecarui nativ, in functie de varsta si loc in societate sau miza personala, discordii conjugale, conflicte parteneriale, evolutie aspra a litigiilor si proceselor care, din 22 septembrie, dupa ora 20:40′, vor primi si influenta Soarelui, care va intra in aceasta zi, la ora 23:02′, in zodia Balantei, amplificand starea de stres si dezechilibru interior.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...