Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 16 – 22 Ianuarie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 16 – 22 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 16 ianuarie intregul comportament, gandirea, reactiile si perceptiile sunt dependente de stresul provocat de tranzitele care pun intr-o ecuatie dificila existenta lor curenta.

Motive numeroase de enervare dar si enervari numeroase fara motive intemeiate. Agitatie sterila, nativii isi pun singuri bete-n roate prin felul complicat de a se purta. Putine vor fi ideile sau solutiile constructive adoptate in acest rastimp care se epuizeaza in dimineata zilei de 17 ianuarie.

Intre 17 si 19 ianuarie preocupari materiale curente, pornind mai ales de la nereguli sau manevre cel putin ciudate daca nu cumva chiar incorecte venite din partea colaboratorilor, asociatilor sau a celor cu care intra frecvent in relatii financiare. Din 19 ianuarie si pana in dupa-amiaza zilei de 21 ianuarie, Berbecii se pot misca dezinvolt in planul discutiilor libere, fara mare raspundere pentru calitatea exprimarii sau a continutului vehiculat.

Intre 21 si 22 ianuarie, la locul de munca se contureaza un risc provenind de la discutiile neinspirate, nemotivate, in care se vehiculeaza informatii neverificate care pot provoca dispute, controverse. In acelasi rastimp, restrans la 1-2 zile, relatiile cu strainatatea pot crea disconfort relational. Atentie la evenimentele din preajma zilei de 22 ianuarie in plan procesual.

Situatia poate deveni, in functie de caz, critica, complicata, dramatica sau radicala. Din 21 ianuarie dupa masa si pana la sfarsitul zilei de 22 ianuarie, premizele astrale sunt dificil de depasit oricat de multe diligente ar depune nativii. Un Careu Mistic pe semnele Cardinale (din care si Berbecul face parte) pune relatiile personale, parteneriale sau publice si oficiale in raspar. Berbecii vor fi contrazisi si combatuti indiferent ce spun, chiar daca au dreptate. A se evita confruntarile deschise, publice sau oficiale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...