Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 15-21 Noiembrie 2014


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 15 Noiembrie – 21 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Elementele esentiale ale saptamanii viitoare provin din aceleaşi sectoare din care au survenit grijile şi preocuparile perioadei anterioare. Doar ca prezenta planetei Mercur face negocierile mai uşoare şi mai abile, iar Venus le da, din cand in cand, un strop de noroc.

Macar cat sa nu cada in vreo capcana. Chestiunile patrimoniale, mai ales atunci cand la mijloc se afla şi membrii de familie, continua sa fie complicate, conflictuale şi viciate de gandurile ascunse ori meschine ale unora sau altora care tanjesc dupa şifonierul sau covorul vreunui Berbec. Tensiune maxima pe directia Berbec/Capricorn unde trei planete masculine, malefice, se confrunta zgomotos. Nu atat rasturnarea din putere este consecinta frecvent intalnita, cat contestarile, acuzatiile, conflictele puternice, distructive prin consumul uriaş de energie, prin forta de impact a acuzatiilor aduse şi prin radicalizarea unor pozitii pe care se vor situa atat cei nascuti in Berbec, cat şi cei care, indiferent de semnul lor zodiacal, iau parte la disputa.

Zilele de 15/16 noiembrie sunt vulcanice din punct de vedere sentimental. Duioşia şi delicatetea se evapora. Ramane pasiunea pura. Incepand cu dupa-amiaza zilei de 20 noiembrie şi pana pe 22, cu patru planete in casa a VIII-a, Berbecii sunt vulnerabili in fata unor posibile accidente (sau situatii periculoase pentru corpul lor fizic ori pentru sanatate) provenind de la apa (substante toxice, medicamente), de la manevre medicale, terapeutice şi chirurgicale.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...