Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 15-21 Iulie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 15-21 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 17 iulie dimineata, Berbecii se vor simti in forma, vor fi energici si hotarati, fiind convinsi ca au dreptate si ca procedeaza corect, chiar daca, pe alocuri, vor exagera. Etapa ramane importanta pentru tonusul lor fizic si psihic.

Intre 17 iulie, dupa ora 08:05′ si 19 iulie dimineata, necesar moment de chibzuiala baneasca sau de preocupari legate de buna lor administrare.

Intre 19 iulie, dupa ora 10:31′ si 21 iulie dimineata, nativii vor avea parte de numeroase schimburi de idei cu fratii, vecinii si cunoscutii ocazionali. Noroc la informatiile care vor arunca o lumina noua asupra unor oameni sau evenimente ceea ce le va permite nativilor sa-si corecteze in timp util parerea formata si sa actioneze in mod adecvat. Perioada prielnica pentru cei care vor sustine probe orale in cadrul unor examene. Calatoriile de scurta durata sau pe distante mici vor fi bine-venite, se vor desfasura normal, fara incidente si vor avea aerul unor binefacatoare evadari din cotidian. Mai dificila va fi relatia cu institutiile si persoanele din strainatate cu care nativul va avea o relatie defectuoasa, chinuita de insistente, reveniri, tentative esuate, intarzieri enervante, necorelari in timp si spatiu.

Pe 20 iulie, Marte va intra in zodia Leului si va da casei a V-a, pe care va incepe sa o tranziteze, mult “foc” la inima, la propriu si la figurat: zodia Leului controleaza activitatea inimii iar casa a V-a controleaza sentimentele. De aici, si motivatia declansarii dorintei oricarui Berbec de a fi iubit, de a cuceri, de a trai fiorii dragostei, de a se lasa dusi de valurile aventurilor sentimentale. In alt plan existential, acest tranzit le va permite celor tineri sa se afirme in competitiile sportive. Bun va fi patronajul martian in Leu si pentru cei care lucreaza in domenii de creatie si interpretare artistica.

Din 21 iulie, dupa ora 11:01′, se vor accentua grijile curente pentru casa, gospodarie si familie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...