Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 15 – 21 August 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15 – 21 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 15 – 21 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prin modificarea vibratiei planetei Jupiter, care si-a inceput tranzitul prin Fecioara, se va pune un accent special pe chestiunile de sanatate, mai ales al celor legate de alimentatie, digestie, fiziologia ficatului si a vezicii biliare sau, in general, a tuturor organelor localizate in abdomen.

Dar acest tranzit nu indica subrezire sau inrautatire ci, dimpotriva, vindecare lenta, discreta. Pentru asta insa trebuie rabdare, autocontrol si putere de abtinere de la excesele de tot felul, dimpreuna cu o asidua ingrijire corporala care sa sustina regimul alimentar si pe cel medicamentos in mod real.

Intre 16 si 17 august, unii pot consulta un medic, dialogul fiind menit sa se alcatuiasca o schema de tratament si sa se verifice validitatea unei abordari mai vechi a respectivei suferinte organice. Din punctul de vedere al locului de munca, in aceiasi perioada, se pot purta o serie de mici discutii pe chestiuni de principiu.

Unele pot aduce in discutie aspecte delicate ce vor putea fi rezolvate mai tarziu. Intreaga perioada cercetata de noi le poate aduce acestor nativi o stare de bine si un mare chef de viata, de placeri sau de aventuri in care se pot cufunda, cu o intensificare a acestor impulsuri pe 15 august. Relatiile parteneriale poarta mai ales pecetea senzualitatii si sexualitatii intens resimtite ca nevoi interioare de satisfactie.

Versatila si plina de nedumeriri se poate configura perioada 18 – 20 august dimineata in plan partenerial. Grad sporit de risc de alunecare spre situatii dubioase, complicate sau neclare. Dificultati in a echilibra un conflict. Preocupari financiare sau de ordin material, cu un accent pronuntat spre speculatii riscante intre 20 august dupa-amiaza si 21, respectiv 22 august.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...