Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 15-21 Aprilie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 15-21 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 aprilie si inceputul noptii de 17 aprilie, nativii vor fi incercati de ideile novatoare, de dorinta de a face schimbari reale, profunde, radicale in viata lor. Unele vor fi legate de modificarea statutului profesional, altele vor fi legate de modul lor de viata, de conditiile de trai pe care, de mediul in care traiesc; de aceea, Berbecii vor intentiona sa faca o schimbare in planul lor de viata pe care stramutarea in alta tara ar putea sa o rezolve pe termen mediu sau a la longue.

Cea mai provocatoare zi va fi 17 aprilie, cand, ignorand dificultatile sau minimizand detaliile, Berbecii vor fi convinsi ca, ceea ce doresc, in acel moment, se poate realiza (destul) de usor sau ca este cea mai buna solutie.

Intre 17 aprilie, dupa ora 02:05′ si 19 aprilie, la pranz, se va contura, in situatia celor activi, nevoia de a-si proteja sau apara un statut de imagine, de autoritate profesionala, de prestanta sociala.

Intre 19 aprilie, dupa ora 13:52′ si seara zilei de 21 aprilie, posibile surprize de la prieteni sau ipostaze mai putin obisnuite in care nativii vor fi obligati sa se implice sau carora sa le faca fata, pe fondul obligatiilor si datoriilor fata de prieteni si apropiati.

Pe 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va parasi zodia Berbecului, intrand in semnul Taurului, respectiv in casa a II-a a banilor acestor nativi.

Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra in zodia Gemenilor, respectiv in casa a III-a a studiilor mici, a calatoriilor si a schimbului de informatii.

Din 21 aprilie, dupa ora 22:43′, va incepe o perioada mai blanda, mai temperata, in care navala gandurilor si vigoarea unor dorinte se va estompa, facand loc unei necesare etape de analiza si meditatie. Acest mod de viata “au ralenti” va fi determinat de cele cinci posturi astrale care se vor afla, din 21 aprilie, in zodia Pestilor, conferindu-le, totodata, Berbecilor un plus de moderatie si de intelepciune.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...