Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 14-20 Octombrie


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 14-20 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 octombrie, la pranz, interes pentru latura sentimentala. Berbecii vor fi niste parinti autoritari si imperativi incercand, deseori sa-si impuna punctul de vedere sau viziunea despre lume si viata in fata copiilor lor. Probabil va fi o avalansa de argumente si insistente. Totusi afectivitata ooate schiopata din cauza unei lipse de incredere in persoana vizata; alteori, nativii pot ajunge la concluzia ca respectiva persoana nu este indicata pentru a continua un drumin viata impeuna. Calcule si analize cu privire la viitor.

Pe 14 octombrie, Venus va intra in zodia Balantei si va atrage, pentru cateva saptamani, un strop de noroc in relatiile parteneriale, mai ales in afaceri, proiecte comune, contracte. Posibila sansa de a tine sub control un conflict cu sau fara componenta procesuala.

Intre 15 octombrie, dupa ora 14:19′, si 17 octombrie seara, mici indizpozitiiorganice mai ales de natura digestiva si/sau hepato-biliara. Munca multa, efort in desfasurara activitatilor cotidiene.

Intre 17 octombrie, dupa ora 20:35′, si zorii zilei de 20 octombrie, perioada buna pentru a atenua niste conflicte sau de a provoca o impacare, mai ales in plan conjugal. Contextul va functiona in acest registru si in urmatoarele zile, din cauza impactului pe care il va avea fza de Luna Noua care se va produce pe 19 octombrie, la ora 22:12′, si care poate inlesni instaurrea unui nou registru relational mai calm, mai temperat, mai profitabil.

In seara zilei de 17 octombrie Mercur va intra in zodia Scorpionului si le va marca sectorul casei a VIII-a intr-un chip nu tocmai fericit, impingandu-i spre solutii financiare si materile care nu le vor face cinste (artificii si ocolirea legii).

Pe 20 octombrie, dupa ora 04:41′, ambalari interioare provocate de una sau mai multe situatii care evolueaza prost si care le dau bugetul lunar, veniturile sau castigurile speculative peste cap.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...