Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 14 – 20 Noiembrie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 14 – 20 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dorinta unora dintre nativi este de a lua contact cu o serie de persoane aflate in strainatate in sensul unor limpeziri a relatiilor personale sau ale unor afaceri incalcite. Intre 15 si 17 noiembrie dimineata, viata publica si cariera acestor nativi se afla intr-o situatie complicata din cauza unor piedici sau opozitii ce vin cercul apropriatilor.

Relatiile parteneriale (in ipostaza afacerilor, colaboratorilor, asocierilor de orice natura) sunt si ele intr-o predispozitie astrala delicata, menita sa impinga spre ruptura, instrainare sau criza. Cu fiecare zi cu care nativii se indreapta spre sfarsitul perioadei analizate de noi acum, cu atat ei vor simti mai mult povara acestor presiuni astrale dar si importanta lor in viata de fiecare zi.

Din 17 noiembrie (ora 9:30′ dimineata) pana in prima parte a zilei de 19 noiembrie relatiile cu prietenii si cei apropiati prin scopuri, interese si gusturi comune pot fi zbuciumate de trairi intense, care pleaca de la o forma de revolta interioara, sau care sunt justificate de o serie de evenimente care ii “iau pe sus”.

Dupa orele 17 – 19 noiembrie si pana pe 20 noiembrie dimineata Luna, in tranzit prin zodia Pestilor, le va spori dorinta de a medita si de analiza in detaliu toate evenimentele prin care au trecut si despre care au senzatia ca s-au produs intr-un galop care nu le-a permis sa vada adevarata lor esenta. Tot in aceasta perioada sunt posibile trecatoare crize afective, mici tristeti, depresii, lipsa de orizont care se vor risipi dupa epuizarea acestui tranzit.

De-a lungul intregii saptamani se pot inregistra tentative de a fi pacaliti intr-o chestiune financiara dupa cum, nici ei insisi nu sunt scutiti de pacatul de a recurge la artificii, in dorinta de a rezova o incurcatura de moment.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...