Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 14 – 20 Martie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 14 – 20 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie implicata in evenimentele astronomice “inghesuite” in ziua de 20 martie, care se transforma intr-un punct cheie in jurul careia pot gravita multe evenimente. Multe lucruri se pot face si desface in preajma acestei zilei iar marja de toleranta nu mai este de aproximativ o zi, ca in alte dati, ci ea poate fi extinsa chiar la trei zile in minus sau in plus.

Pentru ca, riguros vorbind, atat Echinoctiul cat si intrarea Soarelui in zodia Berbec se produce putin dupa miezul noptii pe 21 martie, h 0:46′, cu toate ca influenta lor se simte deja, lasam analiza acestor doua evenimente pentru saptamana viitoare.

Intreaga saptamana nativii au active pe sectorul lor natal aceleasi planete care opereaza energic, acolo, de mai mult timp. Relatia complicata intre Pluton si Uranus ramane activa la grad perfect, creandu-le multora (daca nu a facut-o pana acum), premiza unei contradictii sociale sau profesionale cu consecinte sociale.

Pe aceasta directie zilele de 14,15 si prima parte a zilei de 16 martie sunt riscante, macar in planul imaginii si al notorietatii. Cat priveste rastimpul dintre 18 si 20 martie, el reprezinta, in functie de viata si structura fiecaruia, o perioada incarcata de ganduri, innegurari, stari complicate, difuze, ambigui, provocate de o multitudine de evenimente exterioare care la randul lor au grade diferite de relevanta si viata fiecaruia.

Pentru ca acolo se produce Luna Noua si eclipsa intuim ca, fiecare ora care ii apropie de 20 martie dimineata, este tot mai intens traita. Emotiile sunt la cote maxime si, pe acest fondul subred afectiv, deciziile pot fi dintre cele mai paguboase.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...