Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 14-20 Ianuarie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 14-20 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 ianuarie (pana la ora 05:53′), Berbecii vor avea perceptii hipertrofiate. Vor avea impresia ca sunt puternici si in stare de orice. Evident, isi vor supralicita calitatile si capacitatile fizice ori psihice. Pe fond, insa, contextul nu e unul negativ. Astfel, nativii pot deveni constienti de un potential latent care merita sa fie cultivat sau se pot mobiliza in directia inceperii unui proiect. Tinerii sau adultii inca tineri isi vor dori sa faca o cariera de rasunet. Una dintre directiile principale spre care se va indrepta spiritul lor va fi cel creativ, distractiv, imaginativ. Cei care nu au posibilitatea sa materializeze aceste trairi intense, pot “calatori cu gandul”, pot face planuri, se pot entuziasma la ideea unor solutii pentru viitorul lor profesional.

Intre 15 ianuarie dimineata si 17 ianuarie la pranz, Berbecii vor fi harnici si eficienti, dar, in paralel, se vor confrunta cu numeroase stari de spirit. Mintea lor va forfoti de amintiri, de ganduri, de analize ale unor situatii prin care au trecut pentru a gasi o rezolvare celor cu care se confrunta acum. Acest univers bogat in emotii si stari de spirit speciale ii pot transforma, deseori, in fiinte emotive si sensibile. Pe alte persoane, acest pasaj astral, le poate face dornice sa se odihneasca, sa se refaca fizic dupa o perioada de efort sau dupa o boala.

Intre 17 ianuarie (dupa ora 13:16′) si 19 ianuarie, axa Berbec/Balanta va deveni hiperactiva. Cei care sunt implicati in procese ar trebui sa se concentreze pe acea problema si sa tina situatia sub control, pentru ca precipitarea evenimentelor care se contureaza le poate abate atentia de la detaliile esentiale.

La sfarsitul zilei de 19 ianuarie, Soarele va intra in casa prietenilor.

Pe 20 ianuarie, suparari legate de irosirea unei sume de bani, a unei pacaleli cu consecinte financiare, nu neaparat de mare valoare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...