Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 14 – 20 Februarie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 14 – 20 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana viitoare le aduce acestor nativi o incarcatura destul de mare pe semnul Pestilor: pe 19 februarie vor fi aici 6 planete.

Ele vor permite acumularea unor tensiuni dintre cele mai speciale la nivelul psihicului si laturii emotionale, care se poate incarca cu tot ceea ce nu este necesar in acest moment: amintiri, secvente dureroase din existenta lor care revin obsedant, preocupari colaterale care le mananca timpul, ganduri “negre”.

Din 20 februarie, desi nu a venit inca randul zodiei lor, se vor simti inviorati, inflacarati chiar, plini de energie si de vointa. Pentru ca, din aceasta zi vor avea de partea lor doua planete personale care vor contribui mult la starea de sanatate fizica si psihica.

Marte, guvernatorul lor, se va afla in domiciliu, context excelent din punct de vedere astrologic pentru tot ceea ce tine de activism, combativitate, luare de atitudine, limpezire rapida cu privire la prioritati si decizii. Pe 21 si 22 februarie vor avea parte si de tranzitul Lunii, astfel ca, semnul lor zodiacal natal va fi sustinut de patru planete in tranzit alaturi de Nodul Sud Lunar.

Sunt de asteptat schimbari bruste, aproape inexplicabile pentru cei din afara, de ritm de viata sau de atitudine fata de sine si problemele personale. Celebra Luna Noua din Varsator, pentru a doua oara in acest an, in casa relatiilor de prietenie, poate consolida un inceput, dar si un nivel de intelegere si dialog cu o serie de persoane fata de care Berbecii nu aveau, acum o luna, o parere bine definita. Instinctul, feelingul, intuitia sunt la cote maxime si ii pot indruma discret pe nativi, spre cele mai bune solutii.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...