Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 13-19 Mai 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 13-19 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 mai dimineata, Berbecii pot primi informatii destabilizatoare sau care ii vor intriga cu privire la un proiect profesional, la o calatorie sau la o afacere in care este implicata o persoana sau o firma/institutie din afara tarii. S-ar putea pune problema renuntarii pe fondul confruntarii dure de opinii, stil de munca si actiune ori al intereselor personale contradictorii.

Intre 14 mai, dupa ora 08:38′, si 16 mai seara, stres provocat de latura vietii publice, de decizii si de nevoia de a se impune intr-o relatie tulbure s-au devenita brusc incomoda in planul muncii si al cooperarii.

Intre 16 mai, dupa ora 20:50′, si 19 mai dimineata, mici surprize, unele placute, provenind de la prieteni. Intalniri neobisnuite cu persoane speciale care ii vor face placere nativului. Pe 16 mai dimineata, Mercur va intra in zodia Taurului, respectiv in casa a II-a a banilor castigati din munca proprie, ceea ce va accentua spiritul practic al Berbecilor, punandu-le mintea la lucru pentru a gasi noi metode de a castiga bani, intr-o prima etapa prin discutii, tatonari, consultari, apoi prin angajare personala. Aspectul va beneficia de contributia Soarelui pana pe 19 mai.

In restul zilei de 19 mai, dupa ora 06:52′, perioada mai calma, mai echilibrata launtric care ii va permite oricarui nativ din Berbec sa se relaxeze, sa se destinda, sa se “impace” cu o stare de lucruri si sa se ocupe de planul lui de viata cu mai multa incredere in propriile forte sau in valoarea constructiilor sale interioare. Nota generala a saptamanii va fi data de opozitia Venus/Jupiter, care ar putea genera situatii delicate, ipostaze critice sau criticabile plin lipsa de suplete a reactiilor sau prin disconfortul partenerial: unul il deranjeaza si il enerveaza pe celalalt prin insistenta, exces de argumente si pierderea timpului cu vorbe goale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...