Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 13-19 Decembrie 2014


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 19 Decembrie – 19 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intreaga saptamana este incarcata de contradictii pe toate planurile si de incapacitatea de a coopera. In viziunea unui Berbec, fiecare pare sa faca numai ce doreste, niciodata ceea ce trebuie si, cu atat mai putin, sa-i fie lui de ajutor.

Observa si un timp rabda, dupa care rabufneste, cu mai multa sau mai putina delicatete (in functie de educatie si natura relatiilor). Acesti nativi vor fi tot timpul morocanosi si greu de multumit.

Unii vor bombani, alti isi vor striga supararea – asa, ca sa auda toata lumea: ca ei le fac pe toate, ca sunt singuri, ca lor li s-au transferat toate sarcinile de serviciu sau treburile neplacute din familie, ca ei nu mai pot, ca renunta, vorbe! Si, de parca toate acestea nu ar fi de ajuns ca sa le strice cheful, mai vin si sefii, pe toata linia ierarhica, sa complice situatia.

In zilele de 18 si 19 decembrie, in unele cazuri, ei pot fi furiosi sau de-a dreptul speriati de cineva apropiat care incearca sa-i pacaleasca, sa-i manipuleze, sa-i zapaceasca pentru a obtine ceva ce aceia isi doresc: un bun de-al lor (covorul, rasnita de cafea, prostii!) sau banii cuiva printr-o aprobare verbala ori si mai rau, prin inscrisuri, care sa le permita sa aiba acces la contul acelora, in detrimentul Berbecilor. Este vorba de un plan dinainte ticluit. Mercur intra, pe 17 decembrie, in casa determinarilor importante, de unde va inlesni, a doua zi, pe 18, “gandul cel prost” intr-o chestiune de serviciu sau profesionala.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...