Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 13-19 August 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 13-19 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 august (pana la 7 dimineata), se poate contura o perioada zbuciumata legata de munca, activitate profesionala desfasurata in mod public sau in legatura cu strainii, strainatatea, institutiile din tara si strainatate. Unora, o serie de initiative le vor fi respinse sau contestate. Intre a doua parte a zilei de 14 august si 16 august (pana la ora 15), va fi nevoie de efort pentru a depasi o etapa de stres. Este nevoie de rabdare, de stapanire de sine, de autocontrol.

Intre dupa-amiaza zilei de 16 august si 18 august (pana la ora 19:35), se poate inregistra o surpriza provocata de unul sau mai multi prieteni de care nativul va incepe sa depinda prin relatiile sociale sau scopurile comune. In plan sentimental, mai ales barbatii, si mai ales cei tineri, se pot indragosti brusc sau pot face o pasiune pentru ceva care le da alte satisfactii in afara dragostei, a romance-ului sau a sexului: sporturile, pariurile, concursurile, distractiile ce contin o doza de risc, de pericol asumat de dragul adrenalinei.

Intre seara zilei de 18 august si 19 august, casele a VI-a si a XII-a vor fi puternic solicitate de cele sase planete aflate in opozitie carora li se alatura Nodurile lunare. Efectele se vor vedea, in majoritatea cazurilor, in starea de spirit sau in functionarea organismului care, suprasolicitat intreaga saptamana, va da semne de epuizare. Nelinistea interioara, insomnia, dezordinea existentiala vor trada o stare fizica precara.

Atentie la evenimentele, fie ele si minore, care se vor petrece la locul de munca si care pot anticipa schimbari administrative. In functie de natura muncii pe care o depun si a raspunderii ce le incumba, se pot naste crize de constiinta care vor avea ca motiv dezacordul lor cu interesele carora li se subordoneaza o activitate ce-i implica direct si pe care sunt obligati de imprejurari sa o accepte pe principiul “n-am incotro”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...