Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 12 – 18 Septembrie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 12 – 18 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cei nascuti in Berbec au de partea lor, intreaga saptamana, planetele personale – pe Venus si guvernatorul lor Marte – in semnul prietenos lor, Leu, de unde, in relatii armonice cu Uranus in tranzit, le dau energie, capacitate de a fi activi, creatori, de a avea initiativa.

Tendinta generala este de a se bucura de toate prilejurile care le ofera placeri trupesti sau materiale (castiguri banesti din speculatii, jocuri de noroc, pariuri etc.). Contextul este bun pentru toti cei care desfasoara activitati sportive unde primesc sustinerea necesara sa lupte, sa reziste, sa aiba un psihic bun si un mental calat pe ideea de competitie, victorie, performanta.

Pe 12 si 13 septembrie sunt dedicati unor activitati practice dar, aceasta perioada este buna pentru un regim alimentar cu scop curativ, bazat fie pe alimente selectate, fie pe abtinere de la hrana (post sau regim sever) iar faza de Luna Noua din 13 septembrie este chiar propice pentru astfel de terapii sau pentru alte proceduri menite sa purifice organismul.

Intre 14 si 16 septembrie relatiile parteneriale sunt intens solicitate, pe unii chiar acaparandu-i toate formele de dialog (consultare, negociere sau dezbatere) ce privesc afaceri, contracte, constituirea de colective de lucru etc.

Amestecat si fluctuant, ca stare si rezultat, contextul astral in tot ceea ce priveste o depozitie, o audiere, o pledoarie intr-un proces. Elementul surpriza nu lipseste din acest peisaj. Intre 16 septembrie dupa-amiaza si 18 septembrie, preocuparile sunt legate de bani si “manevre”. Fie ca unora dintre ei le trec prin cap solutii mai putin ortodoxe, fie ca spre ei se indreapta cineva cu intentii necinstite, oricum se poate sesiza o deviere de la regula sau de la directia corecta de viata. Saturn va intra in casa a IX-a a studiilor superioare a relatiilor cu strainatatea din 18 septembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...