Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 12-18 Octombrie 2019


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 12-18 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 12 și 14 octombrie spre seară, frumoasă mobilizare a calităților personale pentru a desfășura activități obișnuite și mai ales pentru a face față unor întâlniri și dialoguri.

Nativii vor avea nevoie de răbdare, diplomație și autocontrol, în ciuda unor provocări sau abordări de pe poziții divergente. Posibile poziționări diferite față de viziunea unui partener de viață sau de afaceri. Berbecii vor intui momentele în care nu va fi nevoie să riposteze vehement, așa cum au procedat până acum.

La sfârșitul zilei de 13 octombrie, când se va produce Luna Plină în Berbec, se va putea petrece un moment plin de semnificații pentru nativii acestui semn zodiacal, prin felul în care unele ipostaze de viață pot atinge un punct maxim de dezvoltare în evoluția lor. În unele cazuri poate fi vorba de o expansiune a personalității lor, care va fi pusă în situația de a se afla în mijlocul unor evenimente importante, alteori, însă, ei vor trebui să țină cont de felul în care se desfășoară unele evenimente care, pe viitor, nu se vor manifesta la fel de intens, de solicitant sau de eficient.

Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, abordări precaute ale aspectelor materiale sau strict bănești ale vieții de fiecare zi. Efort de a descoperi cauza unei nereguli materiale, de a găsi sursa unui abuz cu consecințe bănești.

Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, perioadă bună pentru a afla, a învăța, a se exprima în public, a susține probe orale în diferite circumstanțe socio-profesionale. Posibilitatea de a face unul sau mai multe drumuri, nu lipsite de mici piedici de natură legală (avize, aprobări, fie ele și verbale, de tipul obținerea unei autorizații, legitimații sau a unui permis). Premise dificile pe direcția relațiilor cu colaboratorii în contextul activităților publice sau a desfășurării responsabilităților profesionale curente.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...