Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 12-18 Noiembrie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 12-18 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, aspectele de viata curenta se pot amesteca, se pot conditiona reciproc, dand acestui rastimp un profil neproductiv, presarat cu ingrijorari si incercari sterile de ameliorare a relatiilor de familie sau ale celor socio – profesionale.

Mercur va intra in casa a IX-a si le va da posibilitatea sa se gandeasca sau sa se pregateasca pentru o calatorie sau pentru un dialog sustinut cu cei din strainatate. Cel mai bun context va functiona pentru cei tineri care doresc sa studieze in strainatate sau sa-si croiasca un drum profesional departe de casa.

Venus va intra in casa a X-a si, pentru niste saptamani, va atrage sansele si oportunitatile legate de o functie, o realizare, o avansare. Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), un “gol” financiar, o plata neprevazuta, in cuantum mai mare decat era estimat initial, o incurcatura, toate, le pot da Berbecilor viata de fiecare zi peste cap.

Atentie la posibilele pacaleli, fie si pe sume mici, care se pot produce la piata, intr-un magazin, etc. Luna Plina va potenta efectele Lunii Negre in Scorpion, in casa a VIII-a. Unii ar putea fi pacaliti de argumentele artificiale morale sau juridice, invocate de cei cu care se afla in litigiu pentru bani si bunuri provenind din mosteniri.

Pe 15,16 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), etapa incitanta care-i poate transforma pe nativi in persoane nelinistite, galagioase, uneori agitate, care vor simti nevoia sa circule, sa vorbeasca, sa fie volubile si demonstrative.

In restul zilei de 17 si apoi pe 18 noiembrie, valuri de sentimente vor navali peste Berbeci: amintiri, evocari, stari de spirit profunde, rascolitoare. Se vor invinovati pentru ceva ce au facut (sau n-au facut) in trecut. Unul dintre subiectele care ii framanta poate fi locul de munca sau chiar profesia aleasa, alteori, sanatatea poate fi motivul ingrijorarilor nerostite.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...