Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 12 – 18 Martie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 12 – 18 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nevoia de stabilitate materiala se abate, pe 12 si 13 martie, intens asupra celor nascuti in Berbec. Unii vor sa securizeze ceea ce au castigat deja, altii vor sa sporeasca o mica rezerva, in sfarsit a treia ipoteza este cea a unor castiguri, modeste ca nivel financiare, obtinute din munca proprie, pentru a rezolva cheltuielile obisnuite.

Zilele de 14 si 15 nu sunt confortabile. Casa dialogurilor si a transferului de informatii pare batuta de vant ori chiar de furtuni. Informatiile vin, stirile sau doar vorbele circula dar totul se petrece intr-o mare graba, fara ca nativii sa aiba posibilitatea sa mediteze asupra lor.

Contradictiile se nasc la tot pasul, incapacitatea de a trage o concluzie pertinenta nu este un lucru bun, pentru nici unul dintre domeniile de viata de care ar fi nevoie de ele. In plus, nativii vor da dovada de instabilitate, de nehotarare, oscilatiile fiind la fel de periculoase ca si ambalarile rapide.

Nervii “sunt la mare cinste” in aceste zile, lucru obisnuit pentru Berbeci, doar ca, de asta data, aceste stari de nervozitate ii pot impinge sa se contrazica cu interlocutorii pana in panzele albe, sa se certe, sa nu inteleaga, sa rastalmaceasca tot ceea ce li se spune.

Unul dintre locurile care poate suferi de pe urma acestor derapaje este casa muncii. Nativii pot dezvolta idei preconcepute sau chiar idei fixe, pot lua in brate prejudecati care nu au alt motiv logic, decat comoditatea de a nu analiza profund sau orgoliul de a nu accepta varianta sanatoasa a altcuiva.

Psihicul lor, torturat de cele sase posturi astrale in Pesti, este, evident, cel care sta la originea acestor perceptii deformate. Din 12 martie, planeta Venus se va afla in casa lucrurilor discrete si le va da posibilitatea, uneori, se intrezareasca adevarul din spatele perdelelor de fum. Intre 16 si 17 martie, se repun vechile probleme de familie cu efecte asupra relatiei de cuplu iar din 18 martie (dupa ora 9 dimineata), incep sa se contureze noi aspiratii afective, de identitate spirituala, de transformare profesionala sau de progres social.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...