Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 12 – 18 Decembrie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 12 – 18 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Perioada analizata de noi pastreaza marcajul unui Careu in T despre care am vorbit si saptamana trecuta construit pe zodiile Berbec, Balanta, Capricorn unde actioneaza, prin cuadraturi si opozitii, o serie de tranzite mai greu de suportat care pun in situatii de criza relatiile personale sau oficiale.

Acestea se pot dezvolta ca o consecinta a initiativei sau gesturilor cu tenta provocatoare. Alteori poate fi vorba doar de cuvinte, discutii, schimburi de opinii care produc enervare.

In noaptea si dimineata zilei de 12 decembrie, nativii vor simti impulsurile date de Luna intr-o directie de viata pe care acestia acestia doresc sa o schimbe dar, pentru moment, nu pot face asta, mai ales daca, la mijloc este vorba de o persoana, o relatie, o afacere ce tine de strainatate.

In restul zilei de 12 decembrie, pe 13 si 14 se accentueaza preocuparile legate de afirmare publica, de discutii cu miez, productive. Din pacate, tendintele divergente pot risipi aceasta initiativa, lasand in urma lor doar impresia neplacuta de pe urma unei conversatii care a degenerat in replici ostile, care a accentuat divergentele dintre parteneri sau care a scos la iveala interese personale ale strainilor de natura sa-i nemultumeasca pe nativi.

Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, Berbecii se pot confrunta cu surprize pe care anturajul le ridica in calea lor. Recurgand la o anume doza de prefacatorie, Berbecii pot face fata situatiilor incomode sau evolutiei neasteptate a unui proiect comun. Vor observa, cu prilejul intalnirilor, ca unii oameni din anturajul lor sunt de-a dreptul periculosi.

Intre 16 si 18 decembrie, iritati si suprasolicitati, nativii vor dori sa se odihneasca, sa doarma si sa se “spele” de energiile negative acumulate in aceasta perioada.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: