Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 11-17 noiembrie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 11-17 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 11 noiembrie, nativii vor gasi, mereu, un prilej sa se impuna in fata copiilor sau a celor dragi.

Intre 11 noiembrie, dupa ora 18:41′, si inceputul zilei de 14 noiembrie, preocupari legate de activitatea curenta care impun atentie, efort de concentrare si harnicie. Discrete tulburari digestive pe fond neuro-vegetativ.

Intre 14 noiembrie, dupa ora 01:26′, si dimineata zilei de 18 noiembrie, rastimp al disensiunilor in familie. Frecvente contradictii intre asociati. Berbecii vor avea tendinta sa reactioneze energic, uneori chiar brutal. Evolutie neprevazuta in cazul unor litigii; nativii vor avea initiative surprinzatoare. Uneori, presiunile profesiei sau ale functiei vor fi motivul iesirilor lor temperamentale.

Intre 16 noiembrie dupa ora 10:29′, si 17 noiembrie, accent major pus pe aspectele materiale, patrimoniale sau banesti in care sunt implicate si alte persoane de a caror vointa sau capacitate de decizie depinde rezolvarea lor (ajutoare, burse, imprumuturi, acte de donatie, testamente). Moment dificil de inteles in esenta lui, , care va impinge evolutia evenimentelor din acest sector spre o etapa noua dar care, nu intotdeauna, va fi cea indicata de urmat, mai ales daca va fi vorba de asumarea unor riscuri, de eludarea unei (unor?) legi sau principii morale ori de ignorarea pericolelor ce ar decurge de aici. O intamplare importanta ar putea avea loc pe 17 noiembrie cu consecinte financiare. Va continua relatia armonica intre Uranus (in Berbec) si Saturn (in Sagetator), dandu-le Berbecilor posibilitatea sa-si schimbe viata, sa ia hotarari surprinzatoare, sa-si consolideze un plan major dar care le va impune schimbarea stilului de viata sau optiunile fundamentale. Activitate mentala intensa care ii poate conduce la limpeziri dar si la transformari de constiinta. Mobilitate spirituala, disponibilitate spre insusirea unor notiuni noi, moderne. Relatii bune cu strainatatea; posibile scurte deplasari dincolo de granita.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...