Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 11-17 Martie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 11-17 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 13 martie dimineata, posibile sentimente neplacute de plictiseala, de exasperare, mai ales daca nativii desfasoara activitati de rutina sau duc povara obligatiilor care nu le dau nicio satisfactie. Conflict intre senzatiile organice si sentimentele resimtite care nu se armonizeaza si nu se coordoneaza intre ele. Posibile stari psihice speciale (telepatii, presimtiri, vise premonitorii).

Intre 13 martie (dupa ora 07:29′) si 15 martie dupa-amiaza, unele persoane nascute in acest semn zodiacal pot incerca sa-si faca singure dreptate, sa abordeze situatiile defavorabile lor intr-o maniera personala (rafuiala, razbunare). Posibile tensiuni intre partenerii de viata si de afaceri; evolutie contradictorie a conflictelor in justitie.

Din 13 martie, Mercur va tranzita zodia Berbecului, dandu-le nativilor disponibilitatea spre vehementa, ton ridicat si placerea de a alimenta conflictele prin discutii in contradictoriu. Cele trei planete aflate in tranzit prin Berbec, in opozitie cu Jupiter (din casa a a VII-a), vor alcatui un cadru astral defavorizant care ii va pune intr-o lumina proasta prin comportamentul impulsiv, lipsit de tact si de masura.

Intre 15 martie (dupa ora 17:11′) si 17 martie, in dorinta lor de a rezolva o chestiune baneasca sau de ordin material, nativii pot ceda, adoptand solutii vulnerabile prin ignorarea aspectelor legale si/sau morale. Seara si noaptea de 17 spre 18 martie, vor fi marcate de un fond afectiv incarcat de resentimente. Nota generala a saptamanii viitoare va fi data de planetele Mercur, Venus retrograda si Uranus care vor le tranzita casa I, ceea ce nu va fi un factor astral pozitiv: Berbecii vor fi nervosi, pretentiosi, capriciosi si se vor infuria repede; vor avea tendinta sa faca afirmatii in care nici ei nu cred. Este indicat sa nu ia decizii majore la manie sau pe fondul cunoasterii superficiale a contextului care le genereaza.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...