Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 11-17 Februarie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 11-17 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 februarie dimineata, perioada intensa, traita de fiecare nativ in functie de varsta, aspiratii si dorinte, intr-o cheie aventuroasa, extravaganta sau doar efervescenta. Tumultul interior ii va face pe acesti nativi sa simta nevoia de libertate, de initiativa, de participare emotiva, de implicare in activitati care sa le dea satisfactii intense si imediate, impulsuri intensificate de Luna Plina in Leu (casa a V-a) din 11 februarie, care va genera si o eclipsa de Luna si care va accelera dorinta de “modelare” a relatiilor de prietenie prin afirmatii ciudate sau prin initiativele cu care isi vor surprinde cunostintele.

Intre 12 februarie (dupa ora 03:51′) si 14 februarie seara, nevoie de cumpatare, de calmare a spiritului, de revenire la matca unor trairi temperate, astfel incat ei sa-si poata desfasura normal activitatea cotidiana. Evolutie spectaculoasa a unor procese sau litigii, indiferent de natura lor.

Intre 14 februarie (dupa ora 22:42′) si 16 februarie dimineata, relatiile parteneriale se pot indrepta rapid spre o criza. Unele persoane pot exercita presiuni asupra lor, iar Berbecii vor reactiona cu brutalitate. Ostilitatea, individualismul si comportamentul recalcitrant isi vor pune amprenta pe atitudinea nativilor atragandu-le antipatii si amplificand conflictele. Combativitatea le-ar putea facilita, pentru moment, mici victorii, mai ales in disputele minore, dar nu le va permite sa analizeze corect situatia, sa stimeze pericolele si ii va determina sa faca afirmatii, sa lanseze promisiuni sau initiative care vor complica starea de lucruri, si asa, exploziva. Pe 14 februarie, Luna Neagra va intra in casa a IX, a mentalului superior si a relatiilor cu strainatatea.

Intre 16 februarie (dupa ora 08:41′) si 17 februarie, tendinta de a recurge sau de a accepta solutii pe muchia de cutit a legalitatii cu privire la o chestiune baneasca, materiala sau de avantaj personal.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...