Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 11 – 17 Aprilie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 11 – 17 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Chestiunile banesti (in sens restrans, personal) sau cele financiare (in sens mai larg ori vizand sume mai mari) vor deveni o constanta a vietii si activitatii lor.

Uneori va precumpani partea mentala (ganduri, planuri, calcule, proiecte) alteori va predomina partea activa, concreta (munca, diligente, interventii) menite sa rezolve o incurcatura financiara, sa dea drumul unor fonduri necesare sa-si urmeze cursul firesc pentru a se desfasura o activitate profitabila.

Comunicarea joaca un rol important pentru acest sector de viata: consultari, negocieri, schimb de informatii. Din pacate sectorul banilor provenind din munca proprie (salarizare) nu reprezinta un factor de progres; dimpotriva, uneori, vestile de la locul de munca pot sa puna serios pe ganduri. Alt segment care va incepe sa fie bine aspectat este cel al invataturii, al examenelor, al scolaritatii in general (a face o scoala nu presupune neaparat sa fie copil!), al drumurilor.

Multe elemente norocoase din viata de fiecare zi se pot lega direct sau indirect de o calatorie scurta, de intalnirea cu o persoana utila in momentul potrivit. Zilele de 11 si 12 aprilie se pot insoti cu o strangere de inima cu privire la autoritatea sau capacitatea de exercitare a prerogativelor unei functii.

Apoi, pe 13 si 14 se pot produce o serie de surprize legate de prieteni, cunostinte si aliati. 15 si 16 aprilie reprezinta un rastimp indicat pentru reculegere si meditatie sau analiza evenimentelor recente. Pe 17 si 18 aprilie viata de fiecare zi este perceputa ca un cumul de probleme mai mari sau mai mici, de tracasari, de suprasolicitare si deseori de enervare. Unora acest tip de viata frematator, incarcat le place pentru ca le da sentimentul ca “traiesc din plin”. Bucuria lor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...