Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 10-16 Septembrie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 10-16 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 septembrie (pana la ora 16), este posibil ca in sufletul unor Berbeci sa se instaleze entuziasmul provocat de perspectiva unei plecari din tara, a unei scurte calatorii, a unei mici vacante dar fiorul nu este dat neaparat de ideea ca se vor rupe de plictisul cotidian ci de ceea ce asteapta ei de la acest drum: o schimbare, o surpriza, o realizare, o legatura utila, o intalnire esentiala pentru viata sau cariera lor.

Intre dupa-amiaza zilei de 10 septembrie si 12 septembrie, miza acestor zile va fi, pentru majoritatea nativilor, legata de felul in care ei vor actiona sau in care vor fi provocati ori de cate ori vor trebui sa ia decizii in postura de sefi, lideri, conducatori, patroni, coordonatori. Relatia intre aceasta casa si cea a muncii este stransa si, pana la un punct, relatiile dintre cele doua semne zodiacale care patroneaza aceste activitati, sunt destul de armonice; de asemenea, si prezenta Soarelui in casa a VI-a, indica posibilitatea de a reusi – e drept cu dificultate! – prin insistenta, rabdare, metoda, dar, totusi, ei vor putea impune o directie, un stil de munca, o conduita, o responsabilitate etc.

Pe 13, 14 si in dimineata zilei de 15 septembrie (pana la ora 05:23′), Berbecii pot primi de la prieteni vesti care sa-i uimeasca. Intalnirile cu prietenii vor fi marcate de inedit, de o situatie insolita.

Intre 15 si 16 septembrie, gandurile de tot felul se vor abate asupra lor iar confuzia va fi amplificata de starea psihica modelata de Luna Plina si de Eclipsa. In incercarea de a rezolva o chestiune de bani sau de munca, se vor confrunta cu nedumeriri, necunoscute si ipoteze. Atentie: nu toate informatiile care vor ajunge la ei vor fi conforme cu realitate. Pentru cei care muncesc in strainatate sau intentioneaza sa faca asta, lucrurile sunt mai simple: au nevoie doar de o informare corecta pentru a sti ce decizie sa ia.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...