Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 10 – 16 Octombrie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10 – 16 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 10 – 16 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 10 si 11 octombrie se aduna multe activitati care-l solicita pe nativ pana la limita extenuarii. Trebuie sa depuna efort fizic, sa faca fata stresului, apeland deseori la rezervele, tot mai mici, de rabdare si autocontrol. Trebuie sa fie corecti, sa imparta dreptatea ori sa ceara, intr-un context legat de o activitate practica, revenirea la ordine, disciplina, eficienta si responsabilitate. Daca sunt sefi, obligatiile lor sunt si mai dificil de indeplinit pentru ca ei se pot confrunta cu tot felul de reprosuri sau acte de revolta ale subordonatilor care se plang, sunt refractari sau ridica pretentii.

Starea de sanatate este relativ buna dar urmarile stresului si ale sacrificiilor de timp, hrana, odihna necesare incep sa-si puna amprenta. In aceasta casa, pe 10 octombrie, intra Sensul Vietii, ceea ce la va da, timp de 18 luni, tot felul de mesaje din astral, cu privire la o serie de activitati si evenimente la care trebuie sa faca fata pentru a raspunde acestei directii majore de viata: Destinul.

Intre 11 octombrie dupa-amiaza si 13 octombrie se confrunta cu opozitii si conflicte in orice tip de relatie parteneriala, manifestata la nivelul activitatii, repercutata in planul intelegerii, acordurilor, negocierilor.

Aici, pe 16/17 octombrie, mecanismele de gandire si, implicit, deciziile sau afirmatiile, sunt extrem de periculoase pentru orice tip de munca si cooperare sau asociere. Tot aici, pe 13 octombrie, se pot in fata unui nou partener de viata sau de afacere prin cooptarea lui (destul de putin inspirata) sau printr-un inceput de drum.

Intre 14 si 16 octombrie dimineata, incearca sa-si echilibreze situatia baneasca sau sa negocieze ceva profitabil. Dupa-amiaza, pe 16 octombrie, isi fac planuri legate de strainatate (drum, deplasare scurta, contactarea unor institutii sau cunoscuti).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...