Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 10-16 Martie 2018


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 10-16 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 10 martie, initiative destul de radicale: Berbecii, mai ales cei nemultumiti de felul in care se desfasoara viata sau activitatea lor profesionala, vor incerca sa-si schimbe stilul de viata sau preocuparile in asa el incat ei sa apara intr-o lumina mai buna care sa le puna in valoare calitatile ori, macar, ei sa fie multumiti de evolutia lor. Planetele personale care le traverseaza casa I a personalitatii constituie un veritabil motor in toate demersurile lor.

Pe 10 martie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda, postura astrala in care va ramane pana la jumatatea lunii iulie a.c. si care isi va pune amprenta pe felul in care vor aborda ideea unui castig material. In cele mai multe cazuri, va fi vorba de o revizuire a atitudinii anterioare, mai ales in contextul unor esecuri sau atentionari care le indica riscuri si sanctiuni posibile.

Intre 10 martie, dupa ora 11:52′, si 13 martie, la miezul noptii, cramponare de o functie sau de un statut amenintat de critici si conflicte. Intre 13 martie, dupa ora 00:45′, si dimineata zilei de 15 martie, posibile informatii surprinzatoare privitoare la prietenii lor.

Intre 15 martie, dupa ora 12:12′, si 16 martie, preocuparile legate de persoana lor le acapareaza intreaga atentie, Berbecii concentrandu-se pe un univers de ganduri, trairi si simtiri in dorinta de a limpezi o situatie sau de a se lamuri intr-o chestiune cu puternic impact afectiv asupra lor. In prima parte a saptamanii, Uranus, in tranzit prin Berbec, va face un trigon cu Marte, ultimul pentru urmatorii optzeci si patru de ani, pe directia caselor I/IX, ceea ce unora le poate da un fel de “frison” in fata viitorului de ale carui provocari se tem. Nota generala a saptamanii va fi data de dorinta de a-si gasi calmul si stabilitatea interioara. Atentie la initiativele nu tocmai inspirate din prejma zilei de 16 martie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...