Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 10-16 Ianuarie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 10 – 16 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Perioada cuprinsa intre 12 si 14 ianuarie le aduce un plus de responsabilitate dar si de stres in relatiile cu altii.

Incarcata si conflictuala este, in mod special, ziua de 1 ianuarie, cand acesti nativi parca nu mai pot suporta ceea ce se petrece in preajma lor si, in loc sa rezolve situatia sau, macar sa o ignore diplomatic, se lasa cuprinsi de navala gesturilor si reactioneaza impetuos, pe un fond emotional incarcat.

Tot din 12 ianuarie, guvernatorul lor Marte va intre in zodia Pesti, respectiv in casa a XII-a a cerului lor astral si, de acolo, va rascoli sedimentele unei memorii destul de incarcate de evenimentele din trecut. Tumultuoasa sau macar solicitanta ar putea fi relatia lor cu o serie de persoane care, pana la un punct, le pot face placere, ii pot intrucatva ajuta, dar, de la un moment dat, aceia vor deveni obositori sau acaparanti.

Cu cat se apropie de sfarsitul saptamanii, cu atat devin ei insisi mai iritati de atatea telefoane si cereri de ajutor. Vor acorda atata asistenta cata pot pentru ca si rabdarea lor e pe sfarsite. Administrati-va cu grija timpul liber, intimitatea si propriile prioritati. Nu inversati logica lucrurilor, lasandu-va mereu la urma.

Intrigi si lucraturi in legatura cu slujba de fiecare zi. Intre 15 si 16 ianuarie, Berbecii se pot confrunta cu tertipuri financiare, cu demersuri oneroase sau doar cu o lipsa de cuvant ori de obraz a unora, pe relatia bani/bunuri. Evitati calmantele pe 10 si 11 ianuarie. Nici nu stiti cat de bun e musetelul si nu glumesc deloc cand spun asta.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...