Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 10-16 Decembrie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 10-16 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), vor continua sa se manifeste contradictiile personale afirmate in perioada anterioara careau conturat o serie de ipostaze dificile in planul autoritatii profesionale si al discutiilor parteneriale. Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), preocupari legate de bani. Prietenii si cunoscutii ii pot incurca pe nativi prin neseriozitate sau initiative paguboase.

Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), comunicarea poate fi un factor important in rezolvarea chestiunilor curente de viata dar ea poate, la un moment dat, sa devina obositoare, sa le ocupe prea mult timp sau sa le abata atentia de pe chestiunile personale mai importante, care nu se rezolva doar pe baza de dialog.

Berbecii pot primi mesaje din strainatate, pot lua legatura cu oameni si institutii care se afla in afara tarii sau pot efectua deplasari de scurta durata. Unele calatorii se pot scurta sub presiunea evenimentelor de ultima ora sau se pot desfasura in conditii de stres si disconfort.

Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, dorinta de a tine legatura cu rudele sau obligatia de a se implica in chestiuni familiale care le complica viata si aduc in actualitate ostilitati si neintelegeri mai vechi. In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), unii nativi, mai ales barbatii sau cei tineri, se vor confrunta cu o stare de spirit care ii poate impinge spre aventura.

Pentru unii, sportul poate fi un motiv de bucurie (daca fac progrese sau obtin succese), pentru altii satisfactia va veni de la activitatile artistice, multe dintre ele practicate ca hobby. In sfarsit, mai este si categoria celor pentru care dragostea va fi pe primul loc in preocuparile personale. De aceea, aventura poate sa le coloreze intens viata in acest rastimp.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...