Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 1-7 Iulie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 1-7 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 iulie, dupa-amiaza, problemele personale si relatiile maritale sau familiale vor trebui controlate atent. Berbecii vor trebui sa se abtina de la rabufniri nervoase pentru a nu pierde din vedere detaliile necesare rezolvarii problemei care genereaza disensiuni.

Intre 2 iulie, dupa ora 19, si 5 iulie dimineața, mintea lor va nascoci o solutie pentru a ocoli piedicile de moment sau pentru a pacali vigilenta cuiva apropiat, de al carui ajutor material au nevoie. La inceputul zilei de 5 iulie, Venus va intra in zodia Gemenilor si le va da o buna capacitate de exprimare, noroc la probele orale in contextul unor examene sau concursuri precum si sansa de a face calatorii placute, utile sau, la al caror capat, sa aiba un nesperat noroc prin informatiile si sfaturile primite cu aceasta ocazie.

Intre 5 iulie, dupa ora 08, si 7 iulie seara, cei maturi se vor dedica consolidarii unei directii profesionale sau vocationale care, spera ei, ii va (re)aduce in prim-planul atentiei publice. Cheia succesului va sta in echilibrul pe care vor reusi sa-l mentina intre noutate si curaj, fara extravagante inutile, si temeinicia gandului lor, pus in practica. Pe 6 iulie, Mercur va intra in zodia Leului si va spori forta interioara a nativilor si dorinta de a infrange barierele de cunoastere, intr-un proces de creatie sau de transformare personala.

Pe 7 iulie, dupa ora 20:45′, Berbecii vor resimti presiunea opiniei publice si greutatea raspunderii socio-profesionale pe care au acceptat-o, dand piept cu opiniile ferme ale unor grupuri de interese contrare lor sau chiar ostile, fiind obligati sa se abtina de la orice declaratie sau gest oficial, inainte de a cunoaste temeinic starea de lucruri cu care se confrunta. Posibila nevoie de a face o optiune dificila prin sacrificarea obligatorie a unor aspecte si interese personale sau profesionale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...