Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 1-7 Aprilie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 1-7 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 aprilie (dupa ora 07:20′) si 2 aprilie seara, nativii vor avea o mare placere in a avea schimburi de idei si informatii, de a-si imbogati universul de cunoastere, de a fi la zi cu pregatirea profesionala. Relatiile cu strainatatea vor oscila: cand unele mijloace de comunicare vor functiona bine si rapid, cand se vor bloca, intarziind primirea unor vesti pe care le asteapta de la institutiile carora li s-au adresat cu ceva vreme in urma, in vederea rezolvarii unei chestiuni personale.

Intre 2 aprilie (dupa ora 21:27′) si noaptea de 4 aprilie, ganduri si sentimente contradictorii legate de casa, familie, statut social sau chestiuni legale, cele din urma dand si nota generala a intregii saptamani, marcata de efortul de a infrange niste bariere in relatiile personale.

Din 3 aprilie, Venus, aflata in miscare aparent retrograda, va intra in zodia Pestilor, unde va tempera tendintele egoiste sau refractare la sfaturilor si cooperare.

Intre 5 aprilie (dupa ora 00:14′) si 7 aprilie dimineata, persoanele mai tinere sau “inca tinere” pot fi cuprinse de fiorii primaverii care sa-i motiveze sa faca niste schimbari in viata lor sentimentala sau in genul de placeri cultivate. Ideea de a face sport mai mult decat din necesitatea medicala de intretinere corporala, adica din pasiune sau in vederea cuceririi unor titluri, poate sa reprezinte pentru Berbeci o solutie de reasezare personala. Scepticismul si indoiala celor din jur nu vor avea capacitatea de a-i destabiliza. Adolescentii si cei in plin proces de maturizare se vor “cali” la focul interior al pasiunilor care le pot revela laturi necunoscute ale structurii lor umane.

Pe 7 aprilie (dupa ora 07:20′), conduita atenta, responsabila, meticuloasa in chestiuni de munca; zi dificila in relatiile parteneriale, contractuale sau procesuale cu posibilitatea ca aceste derapaje ca se reflecte in imaginea publica sau in statutul profesional.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...