Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 09-15 Iulie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 09-15 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 9 si 10 iulie dimineata (pana la ora 11:30′), discrete preocupari legate de sanatate si alimentatie, provocate de o indispozitie trecatoare. Starea de spirit nu va fi, in general, una optimista si degajata. Pentru unii se vor acumula ganduri si preocupari legate de activitatea curenta. Alteori informatiile sau chiar evenimentele concrete care se petrec in directa legatura cu locul de munca sunt cele responsabile cu acea modificare interioara.

Intre 10 iulie (a doua parte a zilei) si 12 iulie, existenta acestor nativi poate trece prin momente de tensiune, de incordare sau de enervare, in functie de importanta si gravitatea evenimentelor care privesc casele personalitatii, a parteneriatului sau a meseriei. Sectorul familiei (prin grade de rudenie) este incercat intreaga saptamana iar surprizele sau evenimentele neprevazute se pot manifesta cu deosebire pe 15/16 iulie.

Intre 13 si 15 iulie (pana la ora 12), se poate escalada o relatie dificila, plina de resentimente si nemultumiri sau ostilitati intre ei si unii apropiati (mai ales rude), al caror temei il constituie interesul pentru un profit, un avantaj, o mostenire, o cota parte, pe care fiecare si-o revendica. Uneori, aceste “tactici” pot fi starnite de morala cam subreda sau de lipsa de onestitate pe care o vor sesiza la persoanele din anturajul lor, ceea ce va explica efortul lor de a contracara sau opri la timp, manevrele acelora. Berbecii vor da dovada de subtilitate si abilitate, in incercarea de a gasi o rezolvare la probleme banesti, materiale, patrimoniale sau de beneficiu personal.

In acest rastimp insa, in casa a V-a, isi vor incepe tranzitul Mercur si Venus ceea ce le va da chef de relaxare, de petrecere, de distractie. Vor simti nevoia sa faca “ceva deosebit”, care sa le permita sa se remarce sau sa se bucure de noutatea unui context de imprejurari care sa le dea senzatia de nou, de inedit, de iesire din monotonie, din anonimat sau din tiparul existential de pana acum care nu mai corespunde aspiratiilor lor.

In dupa-amiaza zilei de 15 iulie se pot ivi oportunitati de calatorie sau vor putea stabili contacte interesante cu strainatatea. Nota generala este dorinta de a iesi din monotonie, din anonimat sau din tiparul existential de pana acum care nu mai corespunde aspiratiilor lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...