Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 09 – 15 Ianuarie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 09 – 15 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 10 ianuarie, Berbecii vor trai sub impresia celui mai important moment al acestei perioade, care are loc pe casa inaltarii lor in rang, Luna Noua in Capricorn, semn zodiacal in care se vor afla Pluton si Mercur.

Cu siguranta va fi vorba de o prima confruntare mai modesta sau de mai mare importanta pentru viata si activitatea lor publica. Acolo se va indica, fie si simbolic, metaforic, natura unor secvente personale care vor fi puse la incercare sau pe care sa le remedieze cat se poate de repede pentru a nu crea efecte mai greu de dislocat prin masuri ulterioare.

Intre 11 si 12 ianuarie, predispozitia generala este aceea de a comunica cu prietenii, de a face conversatie gratuita, uneori, utila, alteori, dar, in aceasta ipostaza din urma, inseamna ca respectivele intalniri au un scop precis, practic, consultativ. Intre 13 si 14 ianuarie, viata lor interioara este impartita in doua sectoare: una a conturarii unor dorinte si ambitii puternice, pentru care se pregatesc sufleteste si a doua, provenind de la chestiunile administrative, de la o serie de masuri sau situatii concrete, care se deruleaza la locul de munca si care nu le convin.

Segmentul muncii poarta amprenta unor demersuri cu temei legal, cu miza juridica. Uneori, poate fi vorba de o stare de lucruri pe care o percep disproportionat, intrand in panica la orice vorba purtata de vant, alteori poate fi vorba de o realitate in plina desfasurare care va dura patru luni de acum in acolo, in fata careia nativii nu vor avea instrumente de control.

Pe 15 ianuarie energia si ambitia vor fi la cote mari dar, in concordanta cu relatiile tensionate se poate vorbi de provocari care anunta reluarea unor conflicte sau de acutizarea altora. Persoanele cu autoritate profesionala pot primi o recunoastere publica prin recompensarea cu premii, functii onorifice etc., intre 15 – 16 ianuarie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...