Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 08-14 Octombrie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 08-14 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 octombrie (pana la ora 09:32), se instaleaza un fel de “lupta” cu viata care, pentru cei tineri, presupune efortul de a-si croi un drum in viata, iar pentru cei maturi confruntarea cu hatisurile puterii. Nativii vor da dovada de rezistenta fizica si nervoasa si de tenacitate. O nota speciala o va da incapatanarea sau “fixismul” care le vor servi drept tel sau argument suprem. Dinspre casa partenerilor de orice fel vor veni opozitii si provocari, transformand dialogurile in dispute. Uneori, ei insisi ar dori sa domoleasca aceasta valtoare de informatii si situatii conflictuale.

Intre dimineata zilei de 10 octombrie si 12 octombrie (pana la ora 15:43), nativii vor arata disponibilitate fata de solicitarile prietenilor.

Din a doua parte a zilei de 12 octombrie pana pe 14 octombrie (ora 18:09), inclinatie catre odihna sau meditatie; grija sporita fata de trup si sanatate.

Din dupa-amiaza zilei de 14, octombrie precum si in urmatoarele doua zile, va spori agitatia si activismul dar se vor inmulti si motivele pentru care relatiile dintre soti sau partenerii de afaceri vor trece prin momente critice, pe fondul unor surprize neplacute (informatii, intamplari) peste care Berbecii nu vor putea trece usor cu vederea, fiind obligati sa ia atitudine.

Din 14 octombrie, turnura neprevazuta a unor procese si anchete. Nota generala a saptamanii indica nevoia sporita de rabdare, de stapanire de sine si mai ales de diplomatie. Nu va lasati prada enervarilor, nu va pierdeti cumpatul oricat de dificila ar fi situatia cu care va confruntati. Constientizati cu luciditate gravitatea si consecintele respectivei stari de lucruri si nu o lasati sa evolueze la voia intamplarii, pe principiul “ce-o fi, o fi”. Dezamagiri la locul de munca sau revolta pentru ca nativii vor fi fortati de imprejurari sa-si incalce niste principii de viata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...