Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 08-14 Noiembrie 2014


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 08 Noiembrie – 14 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ceea ce nu se rezolva cu migala, atentie, intelepciune si prudenta in aceasta perioada risca sa degenereze, manifestandu-se mai tarziu, dupa caz, sub forma unor relatii interumane degradate (cearta, ura, revansa, ostilitate) sau sub forma unor complicatii patrimoniale si financiare greu de solutionat.

Al doilea aspect major il reprezinta pericolele care se ivesc la tot pasul cu privire la posibilele inselatorii sau escrocherii (unele chiar de anvergura). Venus poate fi, din cand in cand, un mic aliat, iar Mercur le poate da o buna intuitie.

A nu se vorbi despre proiecte, intentii sau strategii. Vorbele zboara, informatia circula si ajunge exact unde nu trebuie, permitandu-le dusmanilor sau rivalilor sa saboteze si sa puna piedici. Cei care au o functie trec prin momente esentiale legate de cariera, afirmare, consolidare a pozitiei cu destule greutatii, opozitii, contradictii sau chiar cu discutii deloc magulitoare. Aceste tensiuni si contradictii nu se vor rezolva cu diplomatie, ci cu taria de caracter si capacitatea de a rezista la stres.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...