Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 08 – 14 August 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08 – 14 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 08 – 14 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa a V-a a placerilor ramane si saptamana viitoare la fel de solicitanta ca si in ultimele zile dar cu mici modificari de intensitate si de nuanta. In acest sector, intra pe 9 august, Marte, guvernatorul lor unde s-a aflat de un an incoace Jupiter care i-a impins spre excese sau risipire de sine; acum, acest Marte ii va face mai concentrati, mai plini cu vointa, mai motivati, mai indarjiti.

Postura este excelenta pentru toti cei care abordeaza discipline sportive in chip profesionist, toti cei care se antreneaza pentru activitati ludice (sport de agrement, dansuri, jocuri etc.). In plan sentimental, Berbecii, mai ales barbatii, vor fi mai agresivi, in timp ce femeile vor fi mai ambitioase.

Luna Noua din 14 august poate marca un reper in zona sentimentala sau creativa punandu-i in situatia de a aborda cu succes noi domnii de viata si activitate in care placerea, senzatiile placute sau notiunea de fericire, in sine, joaca un rol, important. O data intrat in semnul muncii, organizarii si harniciei, Jupiter ii va transforma pe multi dintre acesti nativi in niste persoane dedicate unor sarcini de serviciu sau unor activitati lucrative. Vor fi neobositi, energici, implicati, responsabili, controland cu mana forte toate domeniile in care se implica.

Saptamana le mai aduce dorinta de a chibzui banii (8 august), nevoia de a face fata dialogurilor si schimburilor de opinii si impresii, asimiland repede toate sugestiile care li se fac (9 si 10 august), dedicare familiei din care provin sau asumarea unor chestiunilor casnice si domestice (11 si 12 august).

Atentie la pagubele si pacalelile pe care unii le pot suporta ca o consecinta a faptului ca s-au apropiat sufleteste sau trupeste de persoane lipsite de moralitate (8-11 august).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...