Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 07 – 13 Martie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 07 – 13 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Perioada intensa, solicitanta, resimtita, nu o data, de catre nativi ca fiind epuizanta. Se suprapun mai multe activitati, mai multe directii de viata.

Din fericire, cei nascuti in Berbec au energie si determinare si pot face fata acestui val astral care ii obliga sa fie mereu activi, sa raspunda prompt, sa se mobilizeze opri de cate ori e nevoie. Pentru unele persoane, peste acest noian de evenimente care vin spre ei, se mai pot suprapune o serie de ipostaze publice, oficiale sau de reprezentare care nu pot fi onorate intotdeauna, la un nivel satisfacator.

O serie de activitati sunt facute in graba, Berbecii nemaiavand timpul necesar sa fie atenti la stil si la detalii. De aici, o impresie generala de lucru nu tocmai bine facut, de neglijenta. Alteori, opozitiile sunt mai pronuntate. Ele vin dintr-un camp de activitati care starnesc analize, observatii sau evaluari.

Pentru ca aici intervin si o serie de rivalitati este de banuit ca unii se vor afla in mijlocul unui mic (mare?!) razboi de imagine. Bune ar trebui sa fie sentimentele sau profitabila ar putea fi aceasta perioada pentru relatiile afective patimase. Starea de sanatate se poate resimti, din cand in cand, de pe urma unor melancolii, a unui dor, a nostalgiilor care revin obsesiv, desi, fundamental, Berbecii nu sunt niste sentimentali.

Aceste trairi interioare mai mult ii incurca acum, cand au nevoie de luciditate sau eficienta. Din aceasta perspectiva, tranzitul lui Mercur prin Pesti, din 13 martie incolo, nu face decat sa complice situatia.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...