Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 07 – 13 Februarie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 07 – 13 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In zilele de 8, 9 si parte din 10 februarie, se intensifica dialogurile, negocierile și intalnirile cu scop precis legate de o serie de activitati la care sunt invitati să participe sau pe care le creeaza nativii și la care ei ii invita pe altii sa li se alature.

Poate fi vorba de afaceri, de cooperari in cele mai diferite domenii. Mai poate fi vorba insa si de intalniri la asa numita “masa verde” in intentia de a se ajunge la o intelegere pe fondul unui conflict anterior; prin extensie, se poate pune problema unei negocieri, a unei discutii principiale, a unei medieri, a unei impacari.

Dar, de multe ori, contextul sau fondul problemei care genereaza aceste discutii nu este deloc comod nici pentru Berbeci nici pentru parteneri. Teoretic, ar trebui speculat acest rastimp scurt pentru atenuarea asperitatilor. Practic, insa ar trebui luata in calcul si varianta mai complicata si anume a unui esec al acestor negocieri sau chiar a relansarii conflictului insusi care se reaprinde parca din chiar noianul argumentelor puse in joc.

De aceea, diplomatia ar trebui sa fie cuvantul cheie iar cei care sunt prea patimasi si stiuca nu se vor putea controla este mai bine sa-i lase pe altii sa le reprezinte interesele. Perioada delicata pentru situatiile care presupun audieri, proces, depozitii. Ziua de 7 februarie le poate aduce unora suferinte trecatoare legate de latura digestiva, hepato-biliara. Din punct de vedere psihic, intrevedem o adevarata forfota prin schimbarea frecventa a starii de spirit.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: