Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 06 – 12 Iunie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 06 – 12 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Berbecii primesc efectele benefice ale planetei Venus o data intrata in casa a V-a a placerilor, creatiei, creativitatii si procreatiei. Fiecare, in functie de varsta va extrage ce-i convine sau ce poate sa “duca” cu propriile puteri.

Nota generala este de optimism, de incredere, de chef de viata. Accentele difera in functie de varsta sau de sex: barbatii vor aventuri, practica sporturi cu mare placere, se dedau unor speculatii financiare, jocuri, pariuri; femeile se ingrijesc de aspectul lor si doresc sa se puna in valoare prin tot felul de accesorii (sau artificii!). Bun este aspectul pentru cei ce doresc sa conceapa un copil.

Casa a V-a fiind locuita si de Marele Benefic, este posibil ca influxurile conjugate ale acestor doua planete (Venus si Jupiter), chiar daca nu se afla in conjunctie, sa le dea celor care activeaza in domeniul artei sau al oricarui domeniu unde este nevoie de talent o predispozitie pentru a incepe noi proiecte, pentru a se lepada de trecut sau de rutina.

De altfel, acestei predispozitii ii vine in ajutor si trigonul pe care Uranus, aflat in casa lor I, il face cu Jupiter, atragand in acest fel sanse si oportunitati sau fler in optiuni, decizii, solutii. Saptamana le mai poate aduce relatii-surpriza ori surprize de la cunoscuti, unele cam greu de acceptat fie prin bruschete, fie prin vartejul tulburator de intentii, sentimente rascolite si interese bulversate pe care le provoaca (a doua parte a zilei de 6, apoi 7 si prima parte a zilei de 8 iunie). Pe 9 si 10 iunie nativii vor sa se odihneasca. Pe 11 si 12, dorintele lor intens resimtite sau nerabdarea ii imping spre un mod de viata agitat, eficient uneori.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...