Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 06 – 12 Februarie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 06 – 12 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 6 februarie se acumuleaza problemele legate de cariera sau imagine publica. Nativii din Berbec vor fi pusi in situatia de a vorbi iar daca isi vor controla ideile, cuvintele sau interventia lor publica, vor putea obtine cu greu, mai mult credit moral in fata opiniei publice. Vechile disfunctii reluate cu putere, saptamanile trecute, prin interventia drasticului Careu in T pe Berbec/Balanta/Capricorn, continua sa functioneze.

Pe 7, 8 si 9 februarie (pana la ora 11), interesul lor se va indrepta spre unele cunostinte in speranta ca vor putea obtine informatii sau ajutor intr-o chestiune materiala. Conditiile pe care le vor pune aceia, ciudate sau chiar abuzive, nu le vor conveni. Pe 8 februarie, perceptiile tuturor vor fi distorsionate de Luna Noua, facandu-i sa vada lucrurile in chip deformat ori chiar sa intre in panica, influentati de o serie de persoane interesate sa-i destabilizeze. Nu intrati in astfel de jocuri si constrangeri.

Intre 9 februarie (dupa la ora 11) si 12 februarie (la pranz), preocuparile nativilor se vor indrepta spre propria lor persoana. Vor simti intens stresul astral al zilelor anterioare si vor dori sa se odihneasca pentru ca o slabiciune organica ii impiedica sa desfasoare activitatile curente.

Planeta-profesor, sporita in efectul ei de tranzitul Lunii prin Pesti, le poate veni in ajutor, dandu-le avertismente sau presimtiri, de aceea, este bine sa-si asculte intuitia ori de cate ori va fi vorba de o problema baneasca sau de un avantaj material.

Pe o alta directie de viata, unele persoane pot descoperi de unde le provine o stare de rau organic: un medicament netolerat de organism sau neindicat lor in functie de tabloul clinic general, ceva care tinea de o terapie, un regim alimentar, un mod de viata, un factor nociv se va dezvalui ca fiind motivul real al suferintei lor, insotite uneori de o componenta psihica sau alergica, care au mascat adevarata cauza a suferintei lor fizice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...