Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 06-12 Decembrie 2014


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 06 Decembrie – 12 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Se pastreaza contradictiile pe care le-a nascut, cu un an in urma, perechea Uranus/Pluton, doar ca acum se adauga si interventia planetei Venus. Toate isi vor pune pecetea pe casele esentiale pentru evolutia personala a acestor nativi.

Desi Sensul Vietii, adica Nordul Nord al Lunii, se afla in casa a VII-a, nu intrezarim decat o serie de intentii parteneriale despre care se discuta, asupra carora se mediteaza, dar pentru care nu se trece la gesturi concrete. Și bine vor face Berbecii daca vor avea rabdare sa astepte cel putin pana la sfarsitul lunii ianuarie.

Sunt prea multe elemente stresante care nu vor permite proiectului sa se dezvolte asa cum trebuie. Zile complicate, chiar pe aceasta directie, pe 8 si 9 decembrie cand se vor adauga si probleme domestice, casnice sau provocate de rudele de sange. O disfunctie abdominala poate strica seara zilei si noaptea de 12 spre 13 decembrie.

Luna Plina din ziua de 6 decembrie priveste casele a III-a si a IX-a si ridica la cote maxime comunicarea, schimbul de idei si toate chestiunile care tin de invatare, scoala, pedagogie indiferent de contextul astral care ii vizeaza mai ales pe cei mici. Se pot contura drumuri scurte, mici calatorii sub aspectul de escapada, dar si toate relatiile care au o legatura cu strainatatea (oameni, locuri, afaceri, corespondenta). Succes intr-o activitate creatoare sau artistica pentru care trebuie sa se depuna efort sau sa se sustina un concurs sau o vizionare.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...