Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 05 – 11 Septembrie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 05 – 11 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 septembrie, nativii din Berbec pot face mai multe drumuri scurte cu un scop precis, pentru relaxare sau pot pleca in mici vacante. Relatiile cu fratii, cumnatii, vecinii si cunostintele sunt privilegiate, mai ales in ipostaza dialogurilor care tempereaza iesirile vulcanice ale unora.

De asemenea, un sprijin astral au toti cei care sustin probe orale la o serie de examene si verificari. Intre 7 si 9 septembrie dimineata, preocuparile casnice sunt la ordinea zilei, presarate cu mici plictiseli si enervari ce provin de la activitatile lipsite de satisfactie care le mananca timpul util pentru alte preocupari. Se mai poate inregistra o ipostaza dificil de solutionat, ori de cate ori va fi nevoie ca ei sa opteze intre treburile oficiale, publice, de serviciu si cele ce tin de familia din care provin.

Intre 9 septembrie si prima parte a zilei de 11 septembrie, se poate instala in sufletul lor un mare chef de a petrece, de a se distra, de a face sport, miscare in aer liber, de a participa la concursuri, de a se bucura de placerile culinare, de a se cufunda in aventuri si povesti de amor ca un fel de compensare pentru zilele cand au muncit mult.

Nu este exclus ca, in a doua parte a zilei de 11 septembrie, sa se resimta de pe urma acestor excese. Relatiile parteneriale nu sunt limpezi si, intreaga saptamana, se pot petrece tot felul de mici evenimente care pun in evidenta faptul ca ceva nu este in regula intr-o afacere, intr-un parteneriat ori ostilitatile din familie sunt din ce in ce mai evidente.

Uneori, aceste tendinte divergente pot capata aspectul unor conflicte periculoase, alteori ele pot sa sugera lezarea unui interes ce tine de sensul vietii, de exemplu, incotro tinde sa se indrepte o relatie matrimoniala. Perioada delicata pentru procese, depozitii, anchete etc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...