Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 05-11 Noiembrie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05-11 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 05-11 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 noiembrie (pana la ora 16), nativii se inarmeaza cu multa rabdare si capacitate de a rezista la stres sau la conflicte pentru a apara o pozitie sociala, o functie, o imagine. Intre 6 noiembrie dupa-amiaza si 8 noiembrie, mici surprize (unele placute) provenind de la prieteni. “Surprizele banesti” nu vor intra in aceiasi categorie.

Intre 9 si 11 noiembrie dimineata, Berbecii vor fi acaparati de un univers de ganduri dominat de tristeti si dezamagiri, avand tendinta sa faca bilantul aspectelor negative cu care se confrunta in ultimul timp.

Incepand cu 9 noiembrie, Marte se va afla in casa prietenilor ceea ce va schimba registrul dialogurilor si evenimentelor care se vor produce intre nativi si cei apropiati lui, alimentand dispute provocate de ostilitatea lui fata de anumite persoane. Pe de alta parte, barbatii vor dori sa impresioneze si sa epateze cu orice pret sau vor recurge la metode de intimidare pentru a li se da ascultare.

In restul zilei de 11 noiembrie (dupa ora 4 a.m.), comportamentul nativilor va fi marcat de tendintele firesti structurii lor zodiacale (energie, incapatanare, combativitate, inflacarare). Aceste forme specifice de manifestare vor fi cu atat mai intense cu cat provocarea dinspre sectorul cariera/ascensiune sociala este mai pronuntat in harta si mai motivat in prezent. Cei mai vizati vor fi persoanele mature si cele aflate intre 58 – 60 de ani. De la sfarsitul saptamanii viitoare, relatiile parteneriale vor intra intr-o noua faza, controlata de cuadratura Jupiter/Pluton care va avea tendinta de a altera relatiile si de a incalca o lege (juridica, morala, etc.). Este greu de facut comparatia cu un aspect similar din trecut pentru ca, acest tip de Cuadratura in aceleasi semne zodiacale s-a petrecut doar de patru ori in ultimul mileniu, respectiv in secolele XI, XII, XV si XVII, in conditii sociale diferite.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...