Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 05 – 11 Martie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 05 – 11 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 5 martie continua sa se manifeste tensiunile si contradictiile instalate pe casa a X-a din dupa-amiaza zilei de 3 martie, asa incat, in aceasta zi, pana in preajma orei 18:30, unii dintre nativi se pot simti amenintati de evenimentele care nu evolueaza in favoarea lor sau care ii pun acum, pentru prima oara, in fata unor probleme majore sau a unor atacuri dinspre asociati, colaboratori, parteneri.

Nu este un timp al progresului si al solutiilor reale pe sectorul amintit. Din dupa-amiaza zilei de 5 pana pe 7 martie, nu sunt excluse surprizele venite de la prieteni. Planeta Venus se va gasi in casa a XI-a intreaga saptamana impingandu-i la intalniri de la care asteapta un strop de destindere.

Unele pot fi relativ agreabile, altele ii pot pune insa pe ganduri pe nativi care nu gasesc ca tot ceea ce fac, spun sau intreprind unii dintre prietenii lor e funny. Intre 8 si 9 martie, pe casa a XII-a a cerului lor astral se vor aseza toate impulsurile produse de faza Lunii Noi si a Eclipsei de Soare, punand-le la incercare echilibrul interior. Cei cu probleme majore in viata reala ar putea sa intre in panica sau sa vada totul “in negru”.

Altii se vor putea simti obositi, epuizati psihic si fizic, dornici sa se izoleze, sa se odihneasca optand pentru un soi de fuga de realitate, pe principiul “si maine e o zi” iar oferta astrala nu va intarzia sa apara, pentru ca, pe 10 si 11 martie, Luna va tranzita semnul lor zodiacal natal, schimbandu-le mentalitatea si reactiile fata de provocarile obisnuite ale vietii, dandu-le combativitate si energie.

Sanatatea evolueaza pe un sector subred energetic, patronand momente de rau” general dar trecator, resimtit mai intens intre 8 si 9 martie, cand cele doua evenimente astrale care se vor produce vor rascoli afectiuni si sensibilitati organice mai vechi.

Pentru unii se pot declansa situatii extrem de complicate la locul de munca.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...