Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 05 – 11 Decembrie 2015


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 05 – 11 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 7 decembrie (pana la ora 14.00), Berbecii se pot confrunta cu stari diferite ca intensitate si miza personala, dar cu toate, foarte solicitante, obositoare.

Potentialul de conflict e mare. Maleficii arte/Luna Neagra opereaza impreuna, in conjunctie, stricand o serie de relatii de afaceri sau colaborare. Evenimentele se declanseaza brusc, ii iau prin surprindere, asa incat nativii din Berbec nu apuca sa aiba un raspuns la aceste valuri de provocari care vin agresiv spre ei, cu atat mai putin nu au nici vreo strategie sau vreo intelegere corecta a realitatii.

De aici, riscul de a gresi ori de cate ori se vor lasa dusi de val. In perioada amintita, celor doi malefici li se adauga tranzitul Lunii prin Balanta. Intre 7 decembrie dupa-amiaza si 9 decembrie, unii vor fi tentati sa declanseze o serie de manevre menite sa le permita un castig. Planul poate contine elemente mai mult sau mai putin incorecte sau macar interpretabile, asa incat putem vorbi mai mult despre o pofta de bai si de o asumare a unor riscuri.

Pe 10 si 11 decembrie, o categorie de Berbeci este in forfota plecarilor, a schimbarilor de resedinta, a tentativelor de stramutare intr-o alta tara. Luna Noua din 11 decembrie le poate da fie o solutie inedita, fie ii poate pune in fata unei situatii gata croite in avantajul lor.

Unii o vor numi oportunitate, altii noroc. Nota generala este de surpriza, de desfasurare precipitata. Din 10 decembrie, Mercur intra in casa lor a X-a, cea legata de cariera si progres social, si le da capacitatea de a analiza si cantari corect o situatie inainte de a trece la actiune.

E un fel de “frana necesara” in tumultul acestor zile hartuitoare. Intreaga perioada ii poate pune pe alti Berbeci in fata unor provocari si tentative de rasturnare din putere sau din functie, care, la un moment dat, se pot produce prin contributia nativilor insisi, care pot comite erori peste erori, usurand, astfel, demersul detractorilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...