Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 04-10 Noiembrie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 04-10 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 noiembrie dimineata, dorinta accentuata de stabilitate materiala, accentuata de faza de Luna Plina in Taur care va avea loc in ziua de 4 noiembrie, la ora 7:22′, si care le va starni spaime legate de viitorul lor material si de felul in care s-ar putea rezolva o chestiune baneasca sau patrimoniala, complicata si plina de riscuri sau nereguli.

Intre 5 noiembrie, dupa ora 12:26′, si 7 noiembrie dimineata, Berbecii isi vor regasi placerea de a vorbi si de a comunica. Context bun pentru a face o scurta deplasare, pentru a stabili noi contacte umane dar si risc de superficialitate sau de graba responsabila de greselile posibile.

In seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur va intra in zodia Sagetatorului care va favoriza legaturile cu strainatatea, schimbarile de opinie pe fondul accesului la informatii speciale (dialog cu specialisti, studiu individual, documentare, experienta personala).

Intre 7 noiembrie, dupa ora 12:45′, si 9 noiembrie, la pranz, tensiuni in familie, intre rude si sot/sotie. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra in zodia Scorpionului, marcand casa a VIII-a, a avantajelor materiale. Nota generala va fi de complicatii si capcane pe care Berbecii vor avea tendinta sa si le asume din dorinta de a se vedea cat mai repede in posesia bunurilor in discutie, fara sa mai tina cont de riscurile ce pot decurge. Pe 9 noiembrie, Luna Neagra va intra in Capricorn, urmand sa-si puna amprenta astrala pe casa a X-a a ascensiunii sociale si profesionale.

Intre 9 noiembrie, dupa ora 14:30′, si 10 noiembrie, Luna le va accentua barbatilor dorinta de a cuceri, de a impresiona, de a “fura inimi” iar femeilor, orgoliul.

Ziua de 10 noiembrie va inlesni apropierile umane insolite care vor atrage, ulterior, complicatii si necazuri. Intreaga saptamana va sta sub semnul schimbarilor de opinie, de scop in viata sau a renuntarii la atasamentele culturale, religioase, politice, morale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...