Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 04-10 Martie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 04-10 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 4 martie, initiative sau decizii menite sa le asigure nativilor stabilitate materiala.

Intre 4 martie (dupa ora 12:06′) si 6 martie dupa-amiaza, buna capacitate de exprimare verbala pandita de riscul de a spune si ce nu trebuie sau, dusi de valul argumentelor, sa faca marturisi neinspirate persoanelor neindicate. Sub impactul unei vieti launtrice efervescente, Berbecii pot fi spumosi in exprimare, versatili, bizari sau inconsecventi in sustinerea unui punct de vedere. Posibile deplasari de scurta durata sau pe distante mici, in care nativii isi vor pune multe sperante.

Intre 6 martie (dupa ora 14:55′) si seara zilei de 8 martie, amestec de stari de spirit provocate de problemele divergente care nu se pot armoniza, sau de preocuparile curente si interesele Berbecilor si provocarile care vin dinspre familie, partenerul de viata sau din partea apropiatilor cu care desfasoara activitati comune. Nota generala este data de reluarea unor premize conflictuale care s-au manifestat pentru prima oara in toamna si iarna anului 2016; alteori, ele se pot declansa pe fondul unor tensiuni, care dateaza tot de anul trecut, dar care au putut fi tinute, pana acum, sub control. Latura privitoare la procese, conflicte majore se asociaza cu incercari, stres puternic, presiuni morale. In cazul celor care au functii si responsabilitati, chestiunile personale si parteneriale stau sub semnul dezvaluirii lor publice. Evolutie greu de anticipat care sta sub semnul surprizei si al intorsaturilor de situatie bruste, brutale.

Intre 8 martie (dupa ora 18:46′) si 10 martie, la tot acest tablou, de loc linistit, se adauga inflamari sentimentale, trairi afective exaltate.

Din 10 martie, Marte va intra in casa banilor si-i va obliga pe Berbeci sa se dedice muncii, sa redevina harnici si eficienti, sa-si mobilizeze toate resursele pentru a face rost de bani prin efort propriu.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...