Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 04-10 Iunie 2016


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 04-10 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4, 5 si 6 iunie (pana la ora 6 dimineata), se contureaza numeroase premize legate de drumuri, calatorii scurte, deplasari. Pe o alta directie se poate observa o predispozitie astrala pentru comunicare, dialog, schimb de informatii, capacitate de a sustine cu degajare un examen, o verificare sau o proba orala pe fondul oricarei forme de examinare a cunostintelor, inclusiv un concurs.

Totusi, pe 4 iunie, pentru ca se pot ivi o serie de dificultati. Comportamentul Berbecilor va fi, in aceasta perioada, marcat de spontaneitate, versatilitate si o buna capacitate de adaptare la o situatie data. Exista si sectoare de viata si activitate care nu vor fi favorizate de opozitiile si cuadraturile care vor fi sporite in intensitate de faza Lunii Noi care se va produce si care va viza casa muncii, cea a conceptiilor despre lume si viata, si cea a relatiilor cu strainatatea sau cea a psihicului. Unii pot primi vesti care ii informeaza despre nevoia de a face un plus de demersuri oficiale in legatura cu plecarea lor in strainatate sau despre termene ce se modifica. Nu sunt indicate negocierile salariale, discutiile pe subiecte delicate care privesc munca si responsabilitatea lor.

Intre 6, 7 si prima parte a zilei de 8 iunie (pana la ora 9), unii vor trebui sa se implice in treburile de familie. Intre 8, 9 si 10 iunie (pana la ora 16), predispozitia astrala ii impinge sa aiba chef de distractie, de aventuri. Contextul este favorabil pentru cei care desfasoara activitati sportive sau participa la concursuri si spectacole unde este nevoie de rezistenta fizica, de implicare, de combativitate si vointa.

In restul zilei de 10 iunie incep sa se adune motive de preocupare pentru starea de sanatate. Berbecii isi vor propune sa se ingrijeasca de alimentatie, sa tina un regim, sa faca sedinte de terapie. Unele informatii, ii vor pune pe ganduri cu privire la felul in care vor evolua lucrurile la locul de munca, mai ales daca se contureaza modificari administrative ce privesc institutia unde lucreaza.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...