Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Berbec 04 – 10 Februarie 2017


Horoscop urania Berbec libertatea

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 04 – 10 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 februarie (pana la ora 06:45′), preocupari legate de un aranjament banesc.

Intre 5 februarie dimineata si 7 februarie (pana la ora 09:03′), Berbecii vor avea posibilitatea de se exprima frumos, argumentat, convingator in orice tip de dialog oficial sau de discutie personala. Contextul ii va ajuta pe cei care vor sustine probe orale intr-o examinare profesionala. Se contureaza destule sanse de a face scurte deplasari ori de a face mai multe drumuri decat intr-o zi obisnuita.

Pe 5 februarie, Jupiter va intra in mers aparent retrograd pana pe 9 iunie a.c., ceea ce va declansa o serie de blocari, intarzieri, amanari, complicari sau denaturari ale scopului unui demers inceput bine sau corect.

Intre 7 februarie dimineata si 9 februarie (pana ora 11:41′), se va resimti, (pentru unii cu o vigoare speciala), forta astrala a Crucii Fixe pe semne Cardinale, exercitata asupra Caselor I, a IV-a, a VII-a si a X-a, ceea ce inseamna ca existenta nativilor va fi pusa sub presiunea evenimentelor esentiale. Pentru moment, probabil, ca cea mai solicitata va fi casa relatiilor cu parintii si a problemelor legate de casa si patrimoniu. Acest tranzit va scoate in evidenta aspectele importante care privesc statutul social si conditia psiho – fizica, conflictele, procesele, stadiul contractelor si stabilitatea profesionala a Berbecilor. Aceste segmente de viata vor fi activate de prezenta planetelor Marte si Venus in Casa I a personalitatii lor.

Pe 7 februarie, Mercur va intra in casa relatiilor de amicitie si a idealurilor impartasite cu cei apropiati. Berbecii pot afla lucruri surprinzatoare care le pot fi de folos.

Intre 9 februarie dimineata si 10 februarie, posibile inflamari pe un fond afectiv rascolit, “deranjat” de niste aspecte astrale care ii vor irita pe nativi sau le vor imprima lipsa de masura in tot ce vor face si vor simti, din cauza intensitatii elementului Foc pe care il vor aduce in ecuatie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Berbec:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...